Nainen haluaa miestä vierasta kullia

nainen haluaa miestä vierasta kullia

makkara on todella hyvä. Ohjasin vasemman käden pillulle ja hiplasin kädellä klitorista samalla kun painoin kullia sisälle entistä kovemmin. Jep, et kerro asiasta mitän. Mutta kuten tiedät niin mähän olen hyvin vapaamielinen seksin suhteen.

Elina vilkaisi muhun päin ja iski silmä. Takapuoleen en antanut tulla vaikka kaveri olisi halunnut. Mä haluaisin kyllä nähdä mitä saat aikaan. Oven suussa Elina otti vielä kiinni miehen hihasta ja veti hänet takaisin jotta sai vielä suudeltua yhden kerran. Kuulostaa hyvältä mutta kyllä mä haluan itse valita miehen kenen kanssa nain. Elinakin ottaa ja sytyttä tupakkaa samalla. Koon lisäksi kullilla oli kestävyyttä. Kävin pistämässä kameran pällä ja palasin penkille.

No saisinko mä valita miehen? Eli kuvataan teidän nainti. Mä ja joku toinen mies. Voisin jopa pitä hyvän markkinapuheen kun tiedän miten hyvä olet sängyssä. Jäin odottelemaan olutta siemailleen. Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Noin tunnin odottelun jälkeen mies tuli ovesta ulos. Lehti: Sofia Belórfiin ja Niko Ranta-ahoon kytkeytyvässä rikosjutussa takavarikoitu 65 kiloa huumeita Espanjassa! Ja jotta rintasi suorastaan huutavat leipomista.

Ei paha niin mutta nämä menevät sitten lopullisesti roskiin, otin Elinan tupakat pöydältä ja heitin roskikseen. Oliko iso, kysyin Elinalta. No hei, mulla on idea. Odottelin läheisellä penkillä noin tunnin kaljaa siemaillessa kunnes tekstiviesti tuli. Mitä luulet Elina, onko mitän syytä joka saisi sut lopettamaan tupakoinnin? Tunsin kullissa kuinka Elina käytti takapuolen lihaksia ja painoi tiukasti kulliani. Nännisi ovat suuret ja todella pehmät. Kasvot hyvin persoonalliset lähes rumat, iso litteä ja isosieraiminen nenä hallitsi kasvoja. Otin kullistani kiinni ja ohjasin reikän. Keskustele aiheesta, kohukaunotar Martina Aitolehti johti muutto-operaatiota tiukoissa treenihousuissa kuvat!

Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Alastonkuvillaan kohauttanut Bella Thorne paljastaa: "Olen panseksuaali!". Puhe kiihotti mua niin paljon että laskin housut alas niin että jäykkä kullini tuli esille. Haluan yhden miehen kerralla. Mitä jos asennan videokameran tuonne asuntovaunuun sinne sängyn viereisen kaapin pälle. Kullia joka ei ole sun. Saat toivoa mitä vain vaikka ulkomaanmatkaa, jotain kallista lahjaa tai jotain muuta mitä nyt keksitkin. Arvaa vaan, aivan valtava. Vedin kullia hiukan ulos ja sitten painoin uudestaan sisälle. Tällä kertaa ei sateesta ole tietoakaan kun Raumanmeren juhannusjuhlien ensimmäinen ilta on taittumassa yöksi.

Pisteenä I:n pällä voisin todeta että jos luontoa löytyy niin kullia voi upottaa myös tiukkaan takapuoleen. Mun piti voidella kulli jo pelkästän kun otin sen sisälle pilluun. Elina painoi takapuoltaan mua kohti niin että kulli painautui kokonaan sisälle. Pelkkä ajatus saa stondiksen aikaan. Kyllä mä tupakanpolton pystyn lopettamaan kun vaan olisi joku hyvä syy tai yleensä joku juttu jonka kautta homma onnistuisi. Välillä teki kovasti mieli mennä katsomaan mitä asuntovaunussa tapahtuu mutta valtoin sitten mieleni ja vain odottelin. Elina voihki yhä tiivimmiin ja lopulta koko kroppa värisi ja äntely oli änekästä. Mies oli ehkä 40 vuotias, mustaihoinen ja jättikokoinen vartaloltaan.

Sovimme että Elina lähettä tekstiviestin mulle kun mies on löytynyt että tiedän pistän kameran pälle ja poistua vaunusta. Elina käntyi mahalle ja työnsi lantionsa taaksepäin ja sanoi haluan että panet mua perseeseen. Meni 20 min minuuttia kun Elina saapui asuntovaunulle mies mukanaan. Tosin täytyy myöntä että tämä on kyllä erikoisemmasta pästä. Mä ehdin saada kahdet orkut ennenkuin mega mela laukesi. Ja vinkiksi voisi sanoa että toivo nyt kunnon lahjaa että saadaan motivaatiotekijät kohdalle. Vedin kullin ulos ja rojahdin Elinan viereen. Elina makasi sängyllä jalat levällä. Painoin terskan sisälle, Elina värähti. Tiedän että ajatus voileivästä kiihottaa sua mutta nyt toteutetaan mun toiveita.

Kumpaan reikän otat, kysyin. Makkara alkaa olemaan valmis kun Elina tulee asuntovaunusta paperilautasten kanssa. Hyvä idea, Elina totetaa. Pelkäsin että takapuoli repeä jos pästän painamaan myös tiukempaan reikän. Tota noin, tämähän kiihottaa muakin. Kauempana taustalla soi The Rasmus.

No johan on toive, tuumasin. Kun mies oli poistunut niin kävelin asuntovaunulle. No, tähän voisin suostua. Iskin takaisin ja toivoin että toivottavasti kaverin kulli olisi iso nuija niin että Elina saisi kerrankin kunnon melaa sisälleen. Otin molemmilla käsillä kiinni lantiosta ja tiivistin tahtia niin että orgasmi purkautui syvälle takapuoleen. Voidaan sitten yhdessä katsella sitä jos saatte aikaan hyvän nauhan. Vai ajattelitko että kaverille ei kerrota. Miltäs kuulostaa, lähdenkö pitämän markkinapuhetta? Oikeastaan haluaisin saada vähän niinkuin tällaista ja samalla hän osoittaa makkaraa jota on juuri puraisemassa. nainen haluaa miestä vierasta kullia nainen haluaa miestä vierasta kullia

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *