Anaali raiskaus paksua kullia

anaali raiskaus paksua kullia

Kuuntelin Heinon kiivasta hengitystä ja syljen purskahtelua peppureikäni vasten. Nousin jalkeille ja siirryimme sisälle taloon, minä lukitsin oven huolellisesti takanani. Se oli kuin ulospäin käntyneenä kimaltaen sisältä valuvasta eritteestä. Nukuin yön levottomasti sekaisten ajatusten riivaamana. Raisan kädet vetivät minut puoleensa ja suutelin hänen avoinna olevaa suutaan, purin kevyesti hänen poskeansa, kaulaansa ja olkapätä. Rauno ja Anne hävisivät jonnekin hetken kuluttua ja Anne tulikin huikkaamaan menevänsä koisimaan, sanoi väsyttävän niin kovasti.

Tultuani, laskin päni hänen jalkoväliin ja jäin makaamaan paikoilleni. Jaana näytti mietteliältä, mutta ei sanonut mitän. Olin Raunon selässä ja nain hänen suoltaan hävyttömän raaan oloisesti. Kuulin voimakkaan sihinän ja senkin kun Raisa otti vessapaperia ja pyyhkäisi itsensä kuivaksi. Paras asento, sain viimein kysyttyä. Avasin suuni ja varoen otin terskan huulieni väliin ja imaisin sitä kuin tikkunekkua, varoen koskettamasta hampailla terskaa. Rauno riisui minulta lannevaatteen polvistuen eteeni.

Voimakas jännittynyt liike suussani olevassa kullissa vahvisti arvaukseni. Raisa oli niin märkä, että tunsin kastuvan vatsaani myöten hänen nesteisiinsä. Minulla oli myös kaksi siskoa, mutta eivät he tällä oleilleet kuin joskus lyhyitä jaksoja. Mielestäni ei ollut soveliasta, että hän kiipeilisi tuolla tavalla ollessaan raskaana. Tunsin sormien koskettavan penistäni ja terska katosi lämpimän kämmenen syleilyyn, minulla oli täysi seisokki. Tunsin nihkeän hikisen tuoksun ensin ja sitten siihen sekoittui nuoren naisen eroottista tuoksua. Tuoksu ja ensikokemus kiihotti minua suunnattoman paljon. En uskaltanut liikahtaa vaikka mieleni tekikin. Jäin siihen asentoon nauttien lämpimästä puristuksesta penikseni ympärillä. Olin hakenut tapetit jo alkuviikosta tytön kanssa.

Katsoin hetken aikaa jäykkänä seisovaa ruskehtavaa kaluani. Raisa meni yläkerran aulan sohvalla makuulle. Hyvä oli kuitenkin se, että hänellä olisi miltei varma työpaikka odottamassa. Otahan tämä sitten suuhusi ja ime. Levitin Raisan jalkoja ja ihailin hetken hänen kaunista ja houkuttelevaa syliän suu kuivana ja sydän hakaten vimmatusti. Etkö jä syömän aamupalaa?, Jaana kysyi keittiön ohi kävellessäni. Tunsin alapässäni valtavan kosteuden lievän inhottavana.

Raisa oli juuri nousemassa jalkeille. Käsi kosketteli kivesteni takaosaa ja tunsin Heinon imevän äsken pepussani ollutta sormeansa. Näin edessäni ison tumman seisovan kullin. En tiedä viitsinkö mennä huomenna penkkiä kuluttamaan. Ja jos mutsi kyselee aamulla jotain, et mis mä oon ni keksi joku hyvä selitys. Katse Jaanaan vahvisti asian. Poistuimme huoneesta ja menimme keittiön jossa oli kattaus pöydässä.

Isotissinen beibi nauttii: Anaali raiskaus paksua kullia

Tunsin Raisan istuvan syliini ja kietovan kätensä kaulani ympärille. Jaana nousi seisomaan ja riisui avonaisen topin pältän. Olimme oudossa asennossa, kuin sammakko makasin Raunon alla, hänen peniksensä liikkui liukastetussa suolessani nautittavasti. Kuulin rapuista askelien äntä ja pian Raisa seisoikin vierelläni innostunut hymy kasvoillaan. Heinon kasvot katosivat viereltäni. anaali raiskaus paksua kullia

Anaali raiskaus paksua kullia - Parisuhde ja seksi

Lopetin ja pästin rinnan suustani. Onhan tuota jonkin verran, vastasin hämilläni. Ennen kuin huomasinkaan hieroin edessäni olevan miehen peppureikä sormillani. Raisa känsi pätän niin, että näki kasvoni. Jäin hiljaa paikoilleni kuuntelemaan huoneesta kantautuvia äniä. Vastaavasti Raisan sormet repivät hiuksiani kiihkeästi. Oli päiviä jolloin vihasin itseäni, mutta oli myös päiviä jolloin kaipasin sitä tunnetta jonka olimme yhdessä Raisan kanssa saavuttaneet. Hänen olisi helpompi kulkea nämä viikot autolla ja minulle sopi hyvin pyöräily työmatkoihin. Nyt otin sen varovaisemmin suuhuni. Jatka vain, sain vastaukseksi. Joku pehmeä painoi terskaani Heinon nieleskellessä minulle siemensyöksyä. Levitin sormillani häpyhuulia ja näin kostean kimalluksen heijasteen ruusunpunaisilta häpylihaksilta. Ahh, minulta päsi ännähdys joka kertoi enemmän pelästyksestä kuin kivusta. Timppa oli valmistunut ennen joulua ja oli mennyt sitten varusmiespalvelukseen tammikuulla. anaali raiskaus paksua kullia

Anaali raiskaus paksua kullia - Kimppapano Kuinka

Kipitin nopeasti Pekan huoneeseen niin hiljaa kuin mahdollista ja suljin oven perässäni. Makasimme lähekkäin Raisan kanssa. Painauduimme sängylle, nyt minä olin painajana. Sanoin kiireesti, kun tunsin sormen painuvan syvälle reikän. Rauno karjaisi ja kurkussani tuntui lämmin limainen tunne, nielaisin kaiken mitä suuhuni tuli, mutta pian tuli lisä. Tunsin vihlovaa nautintoa naidessani hitaasti nauttien jokaisesta sekunnista minkä vain voin. Nuolin ja imin vuorotellen. Laitoin tapettia paikalleen ja katsoin alaspäin, kun huomasin Raisan olevan kyykyssä pitäen tapettia alapästä käsissän. Rauno naurahti ja kertoi ettei vielä ole valmis uuteen koitokseen. Kuulin oman äneni ähkivän kuin salaista tuskaa piilotellen. Olin seuraillut jo pitempän netistä miesten ilmoituksia ja minua kiinnosti erityisesti vanhemmat miehet tai siis itseäni vanhemmat. Näin himon leviävän hänen kasvoilleen ja tunsin jälleen kovettuvani. Kauniin ruskeaviiruinen peräaukko katsoi minua silmiin. Käteni painoivat Raunon pätä kuin peläten sen karkaavan jonnekin. Minulta suorastaan suihkusi nestettä Raisan emättimen sokkeloihin. Kolme viikkoa oli kulunut tuosta tapahtumasta eroottisia naisia freeporno joka vaivasi minua useasti. Raisa lähestyi minua ja ojensin käteni häntä kohti. Vai, että akuutti juttuhän tuhahti hieman huvittuneeseen sävyyn ja kysyi Maistuuko Matille aamupala? Kulta pieni, tämä ei ole missän nimessä oikein, sopersin vasten Raisan utuisia kasvoja.

Pästyäni alavatsan kohdalle Jaana nosti jalkansa ylös ja autoin pikkuhousut hänen pältän. Kello oli seitsemän Annen tullessa töistä. Sitten lämmin kostea kieli painui ryppyreikäni vasten. Olin edelleen hänen sisällän. Minun elimeni oli jo jäykistynyt hyökkäysasentoon katsellen kohti napaani, vatsani ja rintakehäni olivat mustan karvoituksen peittämät. Suihkun jälkeen puin pälleni ja pätin lähteä kotiin, sillä en ollut valmis näkemän Pekkaa. Irrotin kädet kaulani ympäriltä ja pyyhin hikeä Raisan otsalta ja huulen yläpuolelta. Sormi kaivautui sisälle tehden outoja kiemuroita suolessani, se kosketti minua jonnekin syvälle. Heinon karvat kutittivat nenäni ja huuliani niiden koskettaessa minua painuessani kiinni Heinoa vasten.

Ah, pane mua!, Jaana voihki. Ihmettelin sitä miten vaalea häpykarvoitus Raisalla oli. Kitalaen poimut tuntuivat miellyttäviltä ja Heinon nostaessa vartaloani kullini ohjautui syvälle hänen kurkkuunsa. Korvani juuresta kuului kovaa ärinä ja minulta alkoi valua nestettä sisältäni entistäkin voimakkaampina sysäyksinä, nyt aloin itsekin laueta selvemmin. Kiinnostavaa oli, että hänen jalkansa olivat levällän koko ajan, kun hän seisoi paikallaan. Tee se minulle, pyysin., en kestä enä, huohotin. Tunsin sormen etsivän peppureikäni. Tenttejä ei ole ja suurin osa ryhmästämme on työharjoittelussa, Raisa summasi opiskeluviikkoansa. Hitain liikkein Heino teki itselleen hyvä kieltäni ja suutani vasten.

Nyökkäsin ja lähdin hiljaa työntymän hänen sisänsä. Jaana sai kerättyä itsensä, katsoi minuun ja jatkoi itsevarmasti. Hiihtoloma alkaisi maanantaina ja olin matkalla äitini siskon ja hänen miehensä luokse. Näin paksun kaluni vaalean talman peitossa kiiltäen irstaan näköisenä. Mies kellahti selälleen, Jaanan alkaessa nousta sängystä. Sormeni painui yllättävän helposti niljaiseen reikän.

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *